Hos JT Kök & Fritid på Gotland får du hjälp att förverkliga din köksdröm

Bomankök, det personliga köket. Våra Bomankök anpassas helt efter dina önskemål och behov. När du vill ha det bästa. Med Bomankök kan vi gemensamt ta fram ett kök precis enligt era önskemål och idéer

Våra Bomankök tillverkas exklusivt för dig som kund

Vi gör anpassningar och lösningar efter dina önskemål. Köken levereras helt färdiga med luckor och lådor på plats. Ett stort sortiment av luckor i massivträ eller målade i någon av våra sju standardfärger eller lackering i valfri NCS kulör. Bomankök är Svenskt hantverk när det är som bäst.

Läs mer om Bomankök...

Exklusivt eller billigare kvalitetskök - valet är ditt

Tack vare Bomanköks stora flexibilitet kan vi leverera allt ifrån de exklusivaste kök du kan tänka dig, till ett billigare kvalitetskök för sommarstugan eller gäststugan. Vi använder BLUMs beslag i våra Bomankök just för att det är de bästa beslagen som finns att tillgå. Som standard har vi dämpade gångjärn, men det går att få odämpade för att pressa priset lite ytterligare Ni väljer själva om ni vill ha den klassiska Blum Metabox med stålsidor och rullbeslag eller det heldämpade fullutdraget Blum Legrabox.

KONTAKT

Mob kök 0705-141 651 Mob bygg 0736-990 788 E-post: lotta@tapperarkitektur.se

© JT KÖK & FRITID AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart