Fritidsprodukter 

Vår samarbetspartner när det gäller fritid, Sunwind Gylling, har sedan starten i mitten av 1980-talet varit den ledande leverantören i Sverige av energi- och komfortlösningar till stugor som inte har tillgång till det ordinarie elnätet.
Under åren har denna affärsidé utvecklats och fördjupats

Ett bredare utbud av produkter och nya tekniska lösningar har gjort det möjligt att erbjuda stugägare en komfort och bekvämlighet som är fullt jämförbar med den som ordinarie elnät kan erbjuda. Sortimentet omfattas numera också av produkter för båtliv, husvagn och husbil kompletterat med komfortlösningar för trädgård och fritidshus med el.

Stugprodukter

Här finns främst produkter för alternativa energilösningar baserade på förnyelsebar energi som sol och vind. Men också praktiska och miljövänliga gasollösningar för matlagning, kyl & frys, varmvatten och uppvärmning. Bland värmelösningarna finns den unika stugvärmaren från Wallas för diesel, som kan styras med smart-telefon eller dator.

Den egenproducerade solvärmaren Solar Air Plus ger stugägaren en kontinuerlig ventilation och underhållsvärme till stugan. Vatten- och toalettlösningar ger ytterligare förbättring av komforten i stugan.

Husvagn/husbil och båt

Med marknadens kanske bredaste sortiment av både standard solpaneler och specifika solpaneler för marint bruk, kan vi erbjuda alternativa energilösningar för det mobila fritidslivet. Vår långa erfarenhet på detta område garanterar en hög kvalitet till attraktivt pris.

https://sunwind.se/

Förbränningstoalett El-dorado

Traditionell latrintömning då man saknar avlopp är en inte alltför trevlig syssla, dessutom tung och ganska dyr samt sker inte alltid så ofta som man kunde önska. Årskostnaden på Gotland är ca 6000 kr. Så varför inte byta till en förbrännings toalett.

En förbränningstoalett bränner avfallet till miljövänlig aska med hjälp av hög värme. Förbränningstoaletten är mycket lämplig till svenska stugor, fritidshus och andra bostäder där man har tillgång till ström men där anslutning för vatten och avlopp saknas. Asklådan töms efter ca en veckas användning. El-dorado är Sunwinds egen förbränningstoalett. Toaletten bygger på kända principer inom förbränning av toalettavfall. Vi har använt vår mångåriga erfarenhet på stugmarknaden, och utvecklat den ultimata modellen. Driftsäkerhet och pålitlighet är de stora fördelarna med El-dorado.

https://sunwind.se/

KONTAKT

Mob kök 0705-141 651 Mob bygg 0736-990 788 E-post: lotta@tapperarkitektur.se

© JT KÖK & FRITID AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart